De meest originele verjaardagscadeaus voor kinderen

Voor veel kinderen is hun verjaardag de belangrijkste dag van het hele jaar. We kunnen ons allemaal nog wel herinneren hoe leuk het was om één dag volop in het middelpunt van de belangstelling te staan. En dan kreeg je ook nog allemaal leuke cadeautjes. Maar het vinden van de leukste cadeaus voor kinderen is helemaal niet zo leuk, en eigenlijk best ingewikkeld. Er is tegenwoordig zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om het toch wat makkelijker te maken staan hieronder een paar van de meest originele cadeaus voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar.

Workshops of een cursus

De tijd dat workshops alleen voor volwassenen waren is allang voorbij. Kinderen vinden het immers ook leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ze groeien niet alleen in hun lichaam, maar ook hun geest moet regelmatig worden getriggerd. Daarom is het zo leuk om ze speciale workshops cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan creatieve cursussen zoals pottenbakken, schilderen of een tekenles voor kinderen. Hier leren ze niet alleen werken met nieuwe materialen, maar doen ze ook leuke ervaringen op. Én leren ze nieuwe mensen kennen.

Grappige gadgets

Kinderen proberen graag de nieuwste gadgets uit. Soms zijn dit digitale gadgets, zoals een spelcomputer of een gameconsole maar er zijn ook veel gadgets die kinderen juist buiten laten spelen. Denk bijvoorbeeld aan een mini drone. Geef je liever iets grappigs? Kies dan voor bijvoorbeeld een popcornmachine, een suikerspinmachine of een ouderwetse grijpmachine, zoals vroeger op de kermis.

Een gepersonaliseerde illustraties

Gepersonaliseerde cadeaus zijn enorm in populariteit gegroeid, en een illustratie is één van de meest unieke cadeaus die je kunt geven. Laat het kind getekend worden door een professioneel tekenaar of artiest. Een gepersonaliseerde illustratie is niet alleen een enorm origineel cadeau, maar het is ook een cadeau dat met het kind zal meegroeien. Een illustratie van zichzelf, waar het kind in kwestie jaren later nog steeds met warme gevoelens naar kan kijken.

De meest originele verjaardagscadeaus voor kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven